Rekruttering/HR

Vi hjælper dig med:

 

Rekruttering/search

 

Targeting arbejder med egen kandidatbase, samt et meget stort kontaktnet på de sociale medier. Vi finder ikke kun de kandidater, der er aktivt jobsøgende, men også de "passive", der sidder i et job. Vi er opsøgende i vores kontakt efter netop den kandidat, der er det rette match såvel fagligt som personligt.

Hos Targeting tager vi opgaven til os og gør vores til, at hele processen kører så effektivt som muligt for både virksomhed som kandidat.

Vi afslutter også processen på en god måde, således at også de kandidater, der ikke fik jobbet, opfatter sig som rigtig godt behandlet.

 

Det er vores filosofi, at et grundigt kendskab til en virksomheds kultur- og forretningsområde er altafgørende, når man skal finde den rigtige medarbejder til en ledig stilling.

 

Vi sætter derfor tid af til at lære nye kunder at kende - holder møder uden beregning med flere medarbejdere i virksomheden, hvis det er muligt, så vi får et så indgående kendskab til virksomheden som muligt, inden vi går i gang med en rekrutterings-opgave.

Jeanette Juhlin stiftede Targeting i 2000 og er Targetings direktør. Jeanette har en teoretisk baggrund som cand. jur og korrespondent og praktisk erfaring som personalechef bl.a. fra CRO-branchen.

 

Jeanette har en bred og dyb erfaring med rekruttering af specialister og er er certificeret til at udarbejde Thomas Personprofilanalyser.

 

 

 

 

Interim HR & vikar

 

Er virksomhedens egen HR afdeling overbebyrdet, ramt af barsel eller andet, så kontakt Targeting. Vi kan aflaste såvel med arbejde på konsulentbasis eller ved vikariater i virksomhedes egen HR afdeling.

 

Targeting kan også assistere med midlertidige ledelsesopgaver samt virksomhedsudvikling og sparring.

 

 

Targeting

 

Målrettet rekruttering og rådgivning siden 2000

Kontakt os

Maglebjergvej 13

2800 Lyngby

+45 4842 1482

Hvornår kan du træffe os?

 

Det kan du stort set, når du har brug for det.

Dog kan du være uheldig uden for disse tidspunkter 😀 :

Mandag - Fredag: 09:00 til 16:00

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.